dilluns, 20 de febrer del 2012

FESTA CARNAVAL 2012


El passat dissabte es va celebrar un any més la festa de carnaval organitzada per l'AMPA per a tots els nens i nenes de l'escola.
La festa va està amenitzada per una actuació en directe d'un grup local. També es va donar xocolata per nens i grans.



dimecres, 8 de febrer del 2012

Festa de Carnestoltes 2012


FESTA DE CARNESTOLTES 2012 !!!

Ball amb música en viu i xocolatada infantil, pels alumnes de l’escola.

Esteu tots convidats a la Festa organitzada per l’AMPA.

Dia: Dissabte 18 de febrer de 2012

Lloc: Pati de l’escola.

Hora: 10’30 a 12’30h.

Entrada Gratuïta.

Us esperem, ¡¡¡¡ Veniu tots disfressats!!!!

(Tots els nens han de venir acompanyats d’un adult.)

Assamblea General Ordinaria 26/01/2012

El passat dijous dia 26/01/2012 es va celebrar una Assemblea General Ordinària de AMPA de l'Escola Napoleó Soliva, que va tindre lloc a les 19.15 h a l'aula d'audiovisuals. Els temes a tractar van ser els següents:

1. Lectura i aprovació de l'acta anterior.

2. Estat de comptes i memòria d'activitats.

Es va adjuntar un full amb les quotes dels llibres socialitzats. Aquests diners es previst invertir en renovar els llibres que estan en molt mal estat i crear un stock de llibres socialitzats per als nous alumnes que s’incorporin a l’escola.

També es podien veure els moviments del compte de l’AMPA; el saldo inicial al curs 2010/11 els ingressos i despeses i el saldo per aquest curs 2011-2012.

Des de l’any passat, en que es va crear la nova junta de l’AMPA, s’han organitzat i/o complementat diverses activitats a l’escola, com la festa de Carnestoltes, la festa de fi de curs, el llapis d’or i d’altres, i com que totes aquestes van tenir una gran aprovació per part dels nens/es, pares i mares i escola, la idea és tornar a organitzar-les enguany, a part de activitats organitzades anteriorment.

Amb els diners d’aquest any s’ha pensat invertir en: Festes a l'escola; Subvencions d'excursions; Subvenció del curs de natació dels alumnes de 3er.; Subvenció d'agendes dels nens de primària; Orles dels alumnes de 6è; Llapis d'Or.

Es va portar a votació una proposta per part de l'AMPA de invertir en més compra de llibres amb els diners estalviats que té l'AMPA. Aquesta proposta va ser posposada per poder fer una enquesta de caràcter general a tots els pares de l'escola mitjançant una notificació/votació per escrit.

3. Proposta horari intensiu i sisena hora.

L’escola recentment a fet arribar a tots els pares un full per fer un sondeig per aconseguir o no una jornada intensiva ja que a totes les escoles de Blanes se’ls a suprimit la sisena hora, excepte al nostre centre, i aquestes, ja que fan 5 hores, les volen fer intensives. Es va fer aquest sondeig per recolzar a les demés escoles del poble. Aquestes mesures no es poden portar a terme a la nostra escola degut a que som un centre CAEP i no tenim el mateix règim que el reste d'escoles de Blanes.

Per altra banda la FAPAC (Federació d’Associacions de Pares d’Alumnes) està fent també una recollida de signatures per què a tots els centres es concedeixi la sisena hora per no discriminar cap nen/a.

De moment no se sap que passarà, però el més probable es que es segueixi amb els horaris que tenim actualment.


4. Actualització Estatuts de l'AMPA.

Es van aprovar els nous estatuts de l'AMPA, que segons el FAPAC es tenien que actualitzar en diversos punts.

5 . Informacions diverses i torn obert de paraules.

Es va demanar que es presentessin les persones involucrades a l'AMPA i al Consell Escolar.

Es va preguntar si hi ha la possibilitat que els pares puguem anar a les excursions dels nostres fills. Es va comunicar que l'escola no deixa, però que podien fer la proposta.

Es va preguntar sobre les colònies, que hi ha nens que no les han tingut. Varen dir que el fet de fer colònies només depent del professorat, si vol o no agafar aquesta responsabilitat, ja que ells no estan obligats.